Dineren bij Wokpalace in Limburg

Onbeperkt wokken vanaf €17,50 per persoon

Onze keukenbrigade staat dagelijks klaar om voor u de lekkerste Aziatische gerechten te bereiden. Van Japanse sushi en teppanyaki tot Indische nasi en Chinese dim sum. Onbeperkt wokken kan al vanaf €17,50 per persoon. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw bedrijfs-, familie- of verjaardagsfeest te vieren. We hebben verschillende arrangementen,inclusief drankjes: er zit voor iedere gelegenheid wel een geschikte optie tussen.Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Iets te vieren?

Ons restaurant is een gezellige locatie om bijvoorbeeld een bedrijfs- of familiefeest te organiseren. Wij hebben ruimte voor gezelschappen tot 250 personen. Voor groepsarrangementen hebben we verschillende all-in-opties. Bij het afnemen van een all-in-pakket zijn de drankjes bij het buffet inbegrepen.

Onbeperkt wokken

Maandag t/m donderdag voor €17,50
Vrijdag t/m zon en feestdagen voor €19,50
(Uitgezonderd kerst)

Kinderen van 1 t/m 11 voor 1,- per levensjaar!

Kerst vieren bij Wokpalace? Dat kan! Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Mocht er iets onduidelijk zijn kunt u dan contact met ons opnemen? Met vriendelijke groet, Lency wokpalace Kessel

Cadeautip

Verras vrienden, familie, zakenrelaties of collega’s met een dinercheque van Wokpalace. Een culinair cadeau dat letterlijk en figuurlijk goed in de smaak zal vallen! U kunt zelf bepalen welk bedrag u op de dinerbon zet (vanaf €10,-).